Wednesday, January 5, 2011

Saya pon Layan drama Korea, Taiwan dan Jepon pt.1

ye!!sy mengaku..sy suke tgk drama korea..bkn korea je..Taiwan dan Jepon jugak..sbb pelakon die hansem..cute je..tp xsume la yg aku layan..sikit2 je..so, arini aku nk share la ngan korang drama2 yg aku layan dari dulu sampai skang..xbyk pon..sikit je..

1. Meteor Garden
Cite ni tayang kat tv mase aku pas SPM.kumpulan F4 yg berlakon..time nih mane pandai lg nk donload2 bagai..youtube pon aku xtau menatang ape lagi..jgnkan internet, komputer pon xde kt umah mase nih..so, sabar la aku tunggu ari isnin-khamis kol 6pm kt ntv7..da la xde astro..so, gambar xcantik arr..tp still bleh nmpk lg Dao Ming Si yg hansem tu..tu psl la aku suke gile tgk cite ni...Dao Ming Si ngan kwn2 die hansem..smp aku termimpi2 jd awek die tau...hehehe..kuat berangan aku nih..pastu siap beli sticker F4 lagi..hikhikhik..call member pon dok cite psl cite ni je..hehehe..punye la minat sakan..


ni la diorang..comel kan diorang ni..hehehe..

2. Full House
Ni bkn cite full house ygsi kembar mary-kate olsen tu blakon ye..ni cite full house korea..pelakon die Rain..yg pompuan tu plak pelakon dlm autumn in my heart..Rain tu xde la hansem mane pon..tp aku suke cite ni sbb klakar w/pon kadang2 rain ni sgt poyo...mmg layan laaa..comel2 gitu..


sooo..sweeeeetttt!!!!

3. My Girl
Ok..hero cite ni mmg hansem..xtipu punye...aku sampai berangan nk ade bf cam hero ni..suke gile beb..cool je...jln cite die biase je..klakar...sedih....tapi aku layan sbb hero die hansem..bg aku sgt hansem laa..aku siap tanye lagi member aku, ade tak org kt m'sia muke mcm laki ni..klu ade aku nk ngorat...ehehehe


suke sgt seol gong chan

hmm..cukup la 3 drama dulu..ade lagi nk listkan kt cni..tp nnt kang panjang plak..boring la jdnye klu pjg2..ye dak??hehe..kite sambung next entry plak...i mau layan drama korea yg terbaru plak..nnt aku cite kt next entry..psl drama tu...chow cin cau...




2 comments:

Najwa said...

saye pun sukeeee...ngehehe..tp kat mne ek cd citer meteor garden tu?? rse nk tgk blik je..

EdaManAli said...

bukanke saya dh donload kan Meteor Garden tu??? bknkah kamu tgk CD2 saya itu? di manakah koleksi cite itu haa??? siape kah yg buat rete ngn CD2 tu haa???